Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

KENYA Malindi

Rond het jaar 1490 voer ontdekkingsreiziger Vasco da Gama een prachtige baai binnen aan de Oost Afrikaanse kust en gaf deze plaats de naam van zijn dochter, Malinda. Sindsdien is Malindi uitgegroeid naar het drukke kustplaatsje van heden en inmiddels heeft het ook een reputatie opgebouwd als fantastische sportvis bestemming.

De grote aanwezigheid van zeilvis vanaf oktober tot maart en de variëteit van andere vissoorten trekken veel sportvissers aan waaronder diverse marlijnsoorten, kingfish, wahoo, dorado, geelvintonijn, haaien en giant trevally.

Ook jigging en popperen hebben flink aan populariteit gewonnen en diverse grote GT's, amberjacks, red snappers en groupers werden op deze manier reeds gevangen

Ook andere uitstapjes zijn mogelijk, zoals snorkelen in het Marine National Park, duiken of diverse dagelijkse trips naar interessante plekken of een bezoek aan het Tsavo National Park voor een safaritrip.

Wat vindt Tight Lines van Kenia?
Kenia is een topbestemming; mede door de enorme variatie aan vissoorten is deze bestemming uitermate interessant voor zowel de beginners als de meer ervaren sportvisser


Offerte Kenia opvragen
Kenia reis reserveren

 

      

 

063289
Today154
Yesterday276
This Week956
This Month703
All Days63289